7626 Pécs, Mohácsi út. 16
+36 (72) 482 017
+36 (72) 482 017
info@biofa.hu

Hírek - Eper aszalása

Vissza

Eper aszalása

Egy-két héten belül már olcsón lehet hozzájutni a piacon a hazai termésű földieperhez. Addigra már szép, érettek lesznek a szemek, éppen jók az aszaláshoz! Az eper aszalása munkaigényes ugyan, de megéri, mivel hihetetlenül finom, illatos, aromás gyümölcsöt kapunk! Az aszalással a gyümölcsből távozik minden folyadék és csak az íz-aromák maradnak az aszalt eperszeletkékben! Mennyei csemege pudingok, krémek ízesítésére, vagy akár illatos, aromás, mézes likőr készítéséhez! Bővebben a Receptek menü alatt, az Aszalónál, a Gyümölcsök címszó alatt találunk! Az eperlikőr készítését pedig a Receptek menü alatt, az Aszalónál, az Egyebeknél, Eperlikőr címszó alatt találunk!
2012-05-23 17:29