7434 Mezőcsokonya, Petőfi u. 26
+36 (82) 820 443
+36 (82) 820 443
info@biofa.hu

Hírek - Készítsünk ünnepi díszeket a természetből!

Vissza

Készítsünk ünnepi díszeket a természetből!

Nemsokára akár el is kezdhetjük a decemberi ünnepekre való felkészülést! Nagyon kedves és hasznos ráhangolódás a házilag, saját magunk által készített díszek - gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt.

Ha komolyan vesszük a természethez, a természeteshez való vissztérést, és a gyerekeinket is szeretnénk erre példát mutatni: akkor az aszalás ennek az egyik legjobb módja. Az aszalványok nem csak egészségesek: de szépek is!

Mivel a napsugárban már ilyenkor bizony szűkölködünk, jól jöhet egy aszalógép! Az aszalógép ugyan árammal működik, de ezt a "nem természetes üzemmód-hátrányát" bőven behozza, kompenzálja azzal, hogy nagyanyáink aszalt finomságait varázsolják újra elénk! A gyerekek imádnak vele foglalatoskodni, és például a házi kis kézzel működtett almahámozó is pompás találmány: hámoz, szeletel, csudaszép "félhold-szeleteket", vagy középen lyukas körszeleteket tudunk helyezni az aszalótálcákra: ezzel szintén meg tudjuk nyerni a gyerekeket az egészséges nassolnivalónak!

Dísznek nagyon mutatós az aranysárga aszalt narancskarika, vagy a héjastól megaszalt ananász körszelet: mókás kis növány, vagy állatka képét idézi fel fantáziánkban!

 

 

 

 

A kiwi is nagyon izgalmas látványt nyújt!

Semmi tartósítószer: nassolnivaló, süteményekbe tehetők, vitaminokban hiánytalanok és egy izgalmas kihívás is egy finom aszalvány elkészítése!

Merjünk belevágni!

Érdemes!

 

Megjegyzés: 3 aszaló modellünk van, ebből bárki ki tudja választani pénztárcájának leginkább megfelelőt!

Almahámozó is rendelhető a weboldalunkon!

Mind az aszaló, mind az almahámozó egyúttal karácsonyi ajándék is lehet!

2013-11-02 11:07