7626 Pécs, Mohácsi út. 16
+36 (72) 482 017
+36 (72) 482 017
info@biofa.hu

Hírek

Az aszalás (is) a hosszú élet titka?

2012-09-09 12:43
Késő ősztől, télen át tavaszig ajánlott minél több aszalt gyümölcs fogyasztása. Nyáron frissen fogyaszthatunk mindenféle gyümölcsöt, szezonon kívül az aszalás a legegészségesebb tartósítási mód. Egy cikk a gyümölcsök friss...

Nyers étel, élő étel készítése a 15 éves múltú EZIDRI aszalócsalád!

2012-08-17 13:28
A tetszés szerint beállítható alacsony aszalási/szárítási hőmérséklete lehetővé teszi az élő ételek elkészítését. Az EZIDRI aszaló-családot az Új-zélandi fejlesztő immár 15 éve gyártja és forgalmazza szerte a nagyvilágban....

Paradicsom aszalási szezon!

2012-08-01 08:44
Augusztusban érdemes paradicsomot aszalni, mivel az augusztusi érésű paradicsom a legfinomabb! Tehetünk el belőle olasz módra, szűz olívaolajban is, melyet télen pirítóssal fogyaszthat a család! Nagyon egészséges és olcsó...

Kakukkfű szárítása

2012-07-19 09:59
Szedhetjük vadon is, de cserépben, vagy a fűszerkertünkben is tökéletesen kifejlődik. Érdemes vele cserépben vagy kertben foglalkozni, nem ígényes. Száríthatjuk szálasan (így a legcélszerűbb), majd ha már kellőképpen megszáradt...

Rózsaszirom szárítása

2012-07-07 10:36
Még mindig érdemes szárítani a teljesen elnyílt rózsák szirmait! Nagyon szép dekorációnak, illatos pot-pourrikba! Ehető virág, ha egy félliter vodkában beáztatunk kb. 2 maréknyi alaposan kiszárított rózsaszirmot, ízesíthetünk...