7434 Mezőcsokonya, Petőfi u. 26
+36 (82) 820 443
+36 (82) 820 443
info@biofa.hu
Avair Konyha - minőség az egészségért

Ella 6 Lux - Egészség luxuskivitelben!

A már sokak által ismert és használt Ella 6 Plus most egy újabb, korszerűbb és sokkal mutatósabb változatban jelent meg. Ennek köszönhetően ez a főzőautomata nem csak minőségi, egészséges ételeket, hanem egy kis színt is visz konyhájába!

De nem csak a külső újult meg!
Az új, mutatós kinézeten kívül további előnyökkel gazdagodott!

Megérkezett

3 új funkció az Ella 6 Plushoz képest
Rendelés
Kerámia
betéttel!

Ezermester aszaló a családja egészségéért!

Ezekkel a fantasztikus készülékekkel rengeteg féle gyümölcsöt, zöldséget, bogyót, gombát és még fűszernövényeket is száríthat, aszalhat! Egészségesebb, mint a boltban kapható aszalt/szárított dolgok többsége, mivel nem kell hozzáadnunk semmiféle mesterséges, kémiai anyagot!

Nem csak az ételeket lehet feldobni aszalt vagy szárított hozzávalókkal, egy formás alma vagy narancs szelet is fel tudja dobni a lakásdekorációt.

Háromféle aszalógép kapható, mindegyiknek meg van a maga előnye, biztosan mindenki megtalálja a magának, vagy éppen szeretteinek megfelelőt: AVAIR VEGA, Ezidri Ultra 1000, Ezidri Snackmaker

Előnyei

  • egészséges, nincs semmilyen adalékanyag
  • sokoldalú felhasználási lehetőség
  • bővíthető tálcák
  • tetszés szerint beállítható alacsony aszalási/szárítási hőmérséklet

Könnyítse meg a munkáját almahámozóval!

Egyszerűen használható, gyorsan és tökéletesen hámozza le az alma héját, egyforma szeletekre vágja azokat, így a legkisebb erőfeszítéssel tökéletes szeleket tudunk készíteni, melyek akár süteményeinken is tökéletesen mutatnak majd.

Pont megfelelő vastagságú szeleteket készít az aszalógéphez, így könnyen készíthetünk belőle formás aszalt gyümölcsöt, melyet gyermekeink szívesen elfogyasztanak. Nem utolsó sorban pedig, készíthetünk belőle ötletes kis díszeket, amelyekkel feldobhatjuk lakásunk hangulatát.

Előnyei

  • egyszerűen használható
  • egyforma, mutatós szeletek, vagy félszeletek
  • az alma héját is egyenletesen hámozza le, így azt is felhasználhatjuk