7434 Mezőcsokonya, Petőfi u. 26
+36 (82) 820 443
+36 (82) 820 443
info@biofa.hu

Termékek / ELLA 6 LUX főzőautomata kerámia bevonatos betéttel (intelligens kukta)

Vissza

ELLA 6 LUX főzőautomata kerámia bevonatos betéttel (intelligens kukta)


 

 

 

 

 • Főz és konzervál
 • a konzervált étel hetekig eltartható
 • 60%-os energia megtakarítás 
 • 40%-kal rövidebb főzési idő
 • zsír vagy olaj nélkül is főz 
 • Kerámia bevonatos vagy acél betétedény
 • Vízálló kapcsoló panel
 • Programozható és időzíthető
 • Tíz ételkészítési program 
 • Automatikusan főz és kikapcsol
 • Magára hagyható
 • Percre manuálisan is állítható főzési idő (kivéve sütemény)
 • Új sütemény és bébiétel készítési funkció 
 • Biztonságos
 • Könnyen kezelhető
 • 6 literes főzőkamra
 • Megbízható szerviz háttér

 

 

A facebookon az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:

https://www.facebook.com/avairkonyha/?ref=hl

Főzési idők:

rizs: 12 perc
bébiétel: 20 perc
bab: 40 perc
sütemény: 30 perc
hal: 5 perc
leves: 21 perc
kásafélék: 18 perc
pörkölt: 21 perc
Kézi beállítás: 2-től 98 percig

 

 

Az automata vezérlésű elektromos kukta harmadik generációja kerül most a magyar piacra. A termék - új, digitális technológiája eredményképpen - egyesíti a hagyományos kukta, az elektromos rizsfőző és a pároló edények tudását, egyúttal kiküszöböli azok korlátait.

Tekintse meg az Ella főzőautomata bemutató videóját. Az alapelvek hasonlóak az Ella 6 Plus esetében is, amint elkészült az új videó, frissíteni fogjuk oldalunkon

Ez a kukta edény, tűzhely és szakács egyetlen termékbe összesűrítve. Olyan forradalmat jelent a főzésben, mint korábban az automata mosógépek jelentettek a mosásban. Az étel alapanyagok behelyezése után Ön csak kiválasztja a kívánt főzési programot, beállítja az étel elkészültének idejét, ezt követően az automata vezérlésű elektromos kukta mindent magától elvégez, Ön órákon át távol lehet, csupán az elkészült ételt kell majd tálalnia.

Ajánlom szíves figyelmébe a lap tetején a szürke mezőben található RECEPTEK menűt sok képpel.


1. Az automata vezérlésű elektromos kukta képes főzni rizst, levest, főzelékeket, párolt ételeket, pörköltet, bébiételt, és egyes kevert sütemények elkészítésére is alkalmas.

2. A kuktán beállíthatók a különböző főzési programok, attól függően, hogy milyen ételt akarunk főzni. Amikor a főzési folyamat automatikusan befejeződik, a kukta hangjelzést ad, és átáll melegen tartás funkcióra.
3. A kuktán előre beállítható a főzési folyamat befejezésének ideje maximum 24 órával előre félórás időugrásokkal.
4. Az automata vezérlésű elektromos kukta hőszigetelésének, és gazdaságos energia felhasználásának köszönhetően 60% villamos áramot takarít meg, és 40%-kal rövidíti a főzési időt.
5. Az automata vezérlésű elektromos kukta ízesebb ételeket készít, mert főzés közben nincs kipárolgás és aroma vesztés.
6. A különleges kiképzésű záró gyűrű biztonságosan elválasztja a belső fazekat a külső edényburkolattól, és könnyűvé teszi a nyitást és zárást.

7. A biztonságos működést az alábbi hét technikai megoldás garantálja:
I. A fedő zárásának és nyitásának biztonsági rendszere
Az automata vezérlésű elektromos kuktában nem keletkezhet nyomás, amíg a fedő nincs tökéletesen lezárva. A biztonsági rendszer megakadályozza a már lezárt fedő kinyitását, amíg az edényben nyomás van.
II. A nyomásszabályozó
A kukta érzékeli a belső nyomást, és eszerint automatikusan szabályozza az elektromos fűtés erősségét.
III. A nyomásszabályozó szelep
A nyomásszabályozó szelep automatikusan kiengedi a gőzt, ha a belső nyomás túllépné a megengedett határt, még mielőtt a biztonsági szelep vagy a hő-biztosíték működésére szükség lenne.
IV. A nyomásszabályozó szelep beragadás gátlója
Megakadályozza, hogy egyes ételek főzés közben ráragadjanak a nyomásszabályozó szelepre, és ezáltal megakadályozza a nyomásszabályozó szelep beragadását.
V. Nyomás csökkentő rendszer.
Amikor a belső nyomás eléri a beállított értéket, akkor a belső fazék rugalmasan lefelé mozog. Eközben a belső fazék elválik a záró gyűrűtől, így a belső nyomás csökken. Mindez kizárja a hirtelen nyomásnövekedés lehetőségét.
VI. Termosztát
Megszakítja az áramellátást, ha a belső hőmérséklet eléri a megengedett érték határát, vagy ha a külső áramellátásban váratlan feszültség emelkedés lépne fel.
VII. Hő-biztosíték
Megszakítja az áramellátást, ha a belső hőmérséklet eléri a megengedett érték határát

II. Főzési tanácsok és receptek
MI FŐZHETŐ, PÁROLHATÓ A KUKTÁBAN?
 

Természetesen a hagyományos kuktás ételek: levesek, pörköltek, egytálételek.

Ezen kívül:
Rizs, kemény tojás, párolt pecsenyehúsok, kompót, gombaétel, párolt zöldségek
egészben főtt burgonya, különböző salátákhoz, főtt, sós hasábburgonya körítésnek, újburgonya körítésnek, húsvéti sonka, sült debreceni, töltött káposzta
székelykáposzta, tarhonya, és ki tudja még mi minden? Tapasztalás és ötlet kérdése. Mi ennyit tudtunk elkészíteni a kuktában, de örömmel várjuk ötleteiket.

III. MI NEM KÉSZÍTHETŐ KUKTÁBAN? 

Nem készíthető kuktában semmilyen főtt tésztaféle, hacsak nem fedő nélkül üzemelteti a kuktát, mivel fedő nélkül a kukta tulajdonképpen egy elektromos fazék.
Ne készítsen a kuktában pudingot sem, mert leragad. A MILK, azaz tej főzése funkció a tej felforralására való.

IV. MIÉRT EGÉZSÉGES A PROGRAMOZHATÓ KUKTÁBAN KÉSZÜLT ÉTEL? 

1. Mivel nyomás alatt és zárt rendszerben főz, párol az edény, ezért a zöldségekben, olajokban, magvakban lévő hasznos ásványi anyagok, aromák megmaradnak az ételben. Reform konyhát vezető háziasszonyok esetében ez különösen fontos tulajdonság!

Nagyon finom ízű ételek készíthetők benne.

2. Zsiradék-mentesen is elkészíthetjük benne az ételeket. Fogyókúrázók esetében ez hatalmas előny!

3. Választhatunk nagyon kevés (akár 1 perces) párolási időt is (például zöldségek esetében), ami még inkább megőrzi, kiemeli az ízek aromáját és még egészségesebbé teszi a különféle párolt zöldségféléket.

4. Az edény - mivel programozható és akár egész napra magára hagyható - közvetetten is hozzásegít egy egészségesebb életmódhoz: nem kell a fazék mellet állni, hanem az így felszabadult szabadidőt tölthetjük sportolással, kirándulással, kertészkedéssel, sétával, de ha csak több időnk marad a családunkra, már az óriási nyereség!

A kiegyensúlyozott élethez nélkülözhetetlen a szabadidő, amit a magunk és családunk egészségére, jólétére, hobbijára fordíthatunk! Egy jó program a családdal, kint a szabadban - máris tettünk egy lépést az egészséges, harmonikus élet irányába!

Tartozékok 

A készülékhez tartozó betét edény vagy egyes alkatrészek úgy vásárolhatók meg, ha ír a biofa@hu.inter.net címre, ét ott levélben rendeli meg.

Használati utasítás letölthető:

magyar-hasznalati-web.pdf

 

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Ár: 35.900 Ft
Rendelje meg még ma!